Мила

Публикувано от Admin НА 11 февруари, 2011 НЯМА КОМЕНТАР


Образование: висше: НСА, Магистър по спортна психология, специалности: треньор по джудо, ветроходство и учител по физическо възпитание
Рейки мастер, Каруна, Омни, Ошо нео рейки, ирисова диагностика

Благодарим Ви, че открихте и разглеждате нашия сайт. Навярно Ви е привлекло името на сайта. Рядко може да се намерят семейства в които всички изповядват еднакви убеждения, по теми малко „отнесени“ от живота.
****При нас обединяваща е Рейки идеята и възможността която дава за постигане баланс и хармония в тялото-духа, да се помага чрез нея на хората. С Рейки се занимаваме от началото на този век: усещанията от натрупания опит при използване на енергията, ни убеждава,че в това време на планетарна и духовна еволюция на Рейки енергията би следвало да се гледа като на дар, който всеки мъж, жена и дете, са в правото да я получат. В завещанието си д-р Микао Усуи казва: „…..Рейки не може да принадлежи и никога няма да принадлежи само на един човек или организация. Рейки е духовно наследство на цялото човечество.”
Затова в сайта открито сме написали, какви правила спазваме, как да изберем своя Рейки Мастер и някой направления които ще улеснят избора Ви.

***** Ако се интересувате от спорта Джудо, ако Вие искате или желаете у Вашето дете да се формират положителни качества и навици за живота, разгледайте портала Джудо. Богатият набор на клипчета от тренировъчния процес и състезания ще Ви вдъхнови да направите правилния избор за Бъдещето.

**** В сайта ще намерите и много информация за наши колеги и приятели с които споделяме общи убеждения, контакти, виждания и много, много приятелства.

****Приятно прекарване в нашия малък свят.

Винаги сме готови да отговаряме на въпроси и да разговаряме с нови хора по теми от общ интерес.

Остави Коментар