Отзиви и мнения

Публикувано от Admin НА 26 ноември, 2017 Коментарите са изключени за Отзиви и мнения

ИСКРЕНА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЧОВЕКА С ГОЛЯМО „Ч“ ЖОРО ГРОЗДАНОВ!
Искам да изкажа голямата си благодарност и възхищение от Жоро. През месец май 2017 г. след посещение при невролог вследствие на силни болки в лявата ми ръка, ми постави диагноза „плексит“, като ми изписа нестероидни противовъзпалителни лекарства и мазила. След едно единствено посещение при Жоро, той, със „златните“ си ръце, с мануална терапия, премахна нетърпимата болка, която, слава Богу, повече не се появи, а също и не се наложи да пия лекарствата, които страшно много дразнят стомаха.
Имам установени две двустранни дискови хернии на кръста отпреди 20 години. През ноември месец 2018 г. ми се „захапа“ нерв, вследствие на което ме заболя кръста и левия крак. Който страда от това заболяване, знае за какви нетърпими болки става дума. Както всеки път, ми изписаха системи, хапчета /нестероидни противовъзпалителни/, но и след терапията нямаше подобрение. Една приятелка ме подсети да се обадя на Жоро, нали той ми излекува плексита. С притеснение му позвъних в събота, все пак е почивен ден. Жоро беше изключително внимателен и отзивчив и ми определи час за същия ден, без да ми намеква и натяква, че го безпокоя в съботния ден. Прие ме любезно и въпреки, че отидох със счупен десен крак, ме успокои и предразположи да не се притеснявам. Само за няколко минути, с вещина и изключителен професионализъм „освободи“ прищипания нерв, като премахна и болката. На тръгване ме помоли да се обадя след четири дни да го информирам как съм, което ме много ме впечатли /повечето лекари предписват лекарства: напишат рецепта и дотук, каква ти „обратна“ връзка/.
Не намирам думи, с които да БЛАГОДАРЯ на Жоро – изключителен професионалист, отзивчив, внимателен и човечен!

БЛАГОДАРЯ ТИ, ЖОРО!!!

Горещо препоръчвам на всички хора да се обръщат за помощ към Жоро – освен излекуване, ще получат топлота и човечност!

С огромно уважение,

Враца, ноември,2018г.

Мария

……………………………………………………………………………………….
Десислава и Янко Николови каза:

Скъпи Георги, за сетен път спасени от теб и освободени от болките, ти изказваме сърдечните си и огромни благодарности за това, което направи за нас. Преди години с два сеанса оправи скования ми врат, а наскоро само с един ме освободи от адските болки на двойна дископатия, неколкократно оправя травмираното коляно на Янко. Ръцете ти са златни, благословен си с дарбата да лекуваш, а ние – с тази да те познаваме и да общуваме с теб, което е не по-малко ценно от способностите ти. Благодарим ти горещо!Господ здраве и дълъг живот да ти дава!

………………………………………………………….

Бих искала да напиша няколко реда, с които да изразя искрена благодарност към Георги Грозданов и делото, на което се е посветил – масаж със специална възстановителна терапия, помагайки на хората със своя неуморен труд и професионализъм. Имах ужасна болка във врата. Трудно ми беше дори да спя. Когато разбрах за Жоро реших да опитам. Още след първия масаж почувствах страхотно облекчение. Една сутрин се събудих с болка в кръста, която до вечерта стана непоносима. На другия ден бях при него. След един час нямаше и следа от болката. Не можех да повярвам. Благодаря ти, Жоро и за ведрата и уютна атмосфера и доброто отношение, което също допринася за добрия тонус на тялото и прилив на енергия. Бъди жив и здрав и все така Човечен!
С уважение и признателност,
Емилия Иванова
Враца, 25.11.2017г.

…………………………………….

Привет Жоро!                                                                                                                                               Сърдечно благодаря за навременната и бърза намеса за овладяване на неврологична болка и скованост в тялото. Още след първия сеанс болката изчезна и тялото получи свобода и лекота в движенията. Благодаря за професионалното отношение и качествена работа. Мисълта за болката също изчезна. Благодаря!                                                                                                                                                                                Препоръчвам и пожелавам повече хора да се доверят на уменията и майсторството, които притежаваш и да усетят чудотворното и здравословно въздействие на масажа.

Марияна Тодорова, гр.Враца

януари 2019

………………………….

Нямам думи но все пак ще се опитам някък си и аз да изкажа благодарността си към този прекрасен човек и невероятен професионалист. Дълго време имах страшни болки в кръсто ходила съм при професори при доктори и какво ли още не които се опитваха да ме обедят как имам проблем с бъбреците, черния дроб и какво ли още не тогава бях 17 годишна млада здрава и права пила съм какво ли не но нищо не ми помогна. Докъто един ден след 7 години на адски болки и не можене да дигна вече 2 годишния си син от болка в кръста чух за Георги Грозданов от една позната която се опитваше да ме обеди че прави чудеса, но след 7 дълги и мъчителни години не вярвах на нищо дори бях решила да се оперирам. Мина месец, два и болката в кръста вече беше нетърпима, след дълго чудене и мислене реших за последен път да се доверя и да опитам. Обадих му се каза ми кога може да ме приеме. Дойде деня на заветния час, отивам аз страшно скиптично настроена за първи път на масаж. Ако искате ми вярвайте но той направи моето чудо след 1 час бях като туко що родена направо щях да падна болката изчезна можех да си вдигна детето и вече нямаше да му повтарям че мама я боли кръста и затова не може да го гушне. Вече 4 месец аз мога да работя, да се навеждам без страх че ще ме заболи да си дигна малкото момченце. Жоре благодаря че ме спаси от най- тежката и ненужна операция тези вълшебни ръце дано винаги да могат да помагат на хората като мен ти ми даде стимула да не спирам да разкрасявам мойте клиенти и да мога още дълги години да работя и да се радвам на живота си без болка. От цялото си сърце и душа искрено ти благодаря за всичко.

Мирела Марковска – Враца.

………………

Използвам тази страничка, за да изразя благодарност и уважение към мастер Георги Грозданов, с чиято адекватна намеса отлично се повлия моя проблем- а именно усукано сухожилие в раменната зона.Болката се спусна надолу към ръката и се стигна до перманентно изтръпване на пръстите, което ме разтревожи не на шега,защото за мен добрата форма на опорно- двигателния апарат е от решаващо значение.Още с първото посещение при мастер Грозданов установих, че имам работа с изключително компетентен професионалист, на когото категорично мога да се доверя.С няколко терапии болката отшумя, изчезна и изтръпването,върна се абсолютната свобода на движение на цялата ръка от рамото до върха на пръстите…
Горещо препоръчвам на всеки, който има подобен проблем, да се обърне към мастер Грозданов и да се възползва от неговите умения.Резултатите са повече от добри!
Пожелавам на г-н Грозданов да бъде жив и здрав,благословен и да продължава да помага и да радва хората, които имат нужда от неговите целебни ръце и енергия!
Поздрави, Светлана – София/Враца

8 коментара so far.

 1. Искам да благодаря още веднъж и тук на Жоро Грозданов, който през 2008-ма година ме въведе в Рейки, за професионализма и човешкото му отношение! Смея да твърдя, че ползвайки Рейки енергията станах много по-издържлива физически и психически,и същевременно още по-отворена за възможностите и радостите, които Вселената ни готви!

 2. валери каза:

  искам и аз да благодаря на рейки мастер Георги Грозданов който ме въведе в рейки един прекрасен човек и горещо го препоръчвам на всички които искат да се докоснат до рейки.

 3. Михаил каза:

  Благодарность
  Хочу выразить огромную благодарность Георгию Грозданову за помощь в борьбе с недугом.
  Мою жену Наталью уже несколько лет мучает проблема болей в пояснице и мигрени. Она вынуждена была регулярно обращаться к мануальному врачу для ослабления симптомов боли. Но он лишь снимал боль на короткое время. После нескольких сеансов работы с Георгием наступило улучшение.
  Мне же самому очень понравилось, как профессионально Георгий выполняет сложные манипуляции во время проведения своих сеансов. При следующей поездке в Болгарию очень хотим снова встретиться с ним.
  Кроме этого Георгий – не только высококлассный специалист, но и порядочный, отзывчивый и мудрый человек, с которым просто интересно и приятно общатьтся.

  С уважением и большой благодарностью,

  Михаил и Наталья Марченко,
  г.Гомель, Беларусь, 2015 г.

 4. Светлана Лилова каза:

  От няколко месеца изпитвах, силна болка в горната част на гърба и от рамото към врата, понякога не можех да помръдна от болка. След първото посещение при мастер Георги Грозданов се чувствам, отпусната,болката в гърба изчезна, а тази в рамото е съвсем лека. Интересното е, че при масажа се освободи и напрежението, което имах в дясното коляно,за която дори не бях споменала при първоначалния разговор. Много съм доволна и продължавам със следващи посещения!Много, много БЛАГОДАРЯ!

 5. Десислава и Янко Николови каза:

  Скъпи Георги, за сетен път спасени от теб и освободени от болките, ти изказваме сърдечните си и огромни благодарности за това, което направи за нас. Преди години с два сеанса оправи скования ми врат, а наскоро само с един ме освободи от адските болки на двойна дископатия, неколкократно оправя травмираното коляно на Янко. Ръцете ти са златни, благословен си с дарбата да лекуваш, а ние – с тази да те познаваме и да общуваме с теб, което е не по-малко ценно от способностите ти. Благодарим ти горещо!Господ здраве и дълъг живот да ти дава!

 6. Мария Стоянова Костадинова каза:

  ИСКРЕНА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЧОВЕКА С ГОЛЯМО „Ч“ ЖОРО ГРОЗДАНОВ!
  Искам да изкажа голямата си благодарност и възхищение от Жоро. През месец май 2017 г. след посещение при невролог вследствие на силни болки в лявата ми ръка, ми постави диагноза „плексит“, като ми изписа нестероидни противовъзпалителни лекарства и мазила. След едно единствено посещение при Жоро, той, със „златните“ си ръце, с мануална терапия, премахна нетърпимата болка, която, слава Богу, повече не се появи, а също и не се наложи да пия лекарствата, които страшно много дразнят стомаха.
  Имам установени две двустранни дискови хернии на кръста отпреди 20 години. През ноември месец 2018 г. ми се „захапа“ нерв, вследствие на което ме заболя кръста и левия крак. Който страда от това заболяване, знае за какви нетърпими болки става дума. Както всеки път, ми изписаха системи, хапчета /нестероидни противовъзпалителни/, но и след терапията нямаше подобрение. Една приятелка ме подсети да се обадя на Жоро, нали той ми излекува плексита. С притеснение му позвъних в събота, все пак е почивен ден. Жоро беше изключително внимателен и отзивчив и ми определи час за същия ден, без да ми намеква и натяква, че го безпокоя в съботния ден. Прие ме любезно и въпреки, че отидох със счупен десен крак, ме успокои и предразположи да не се притеснявам. Само за няколко минути, с вещина и изключителен професионализъм „освободи“ прищипания нерв, като премахна и болката. На тръгване ме помоли да се обадя след четири дни да го информирам как съм, което ме много ме впечатли /повечето лекари предписват лекарства: напишат рецепта и дотук, каква ти „обратна“ връзка/.
  Не намирам думи, с които да БЛАГОДАРЯ

 7. Мария Стоянова Костадинова каза:

  на Жоро – изключителен професионалист, отзивчив, внимателен и човечен!

  БЛАГОДАРЯ ТИ, ЖОРО!!!

  Горещо препоръчвам на всички хора да се обръщат за помощ към Жоро – освен излекуване, ще получат топлота и човечност!

  С огромно уважение,

  Мария

 8. Светлана Спасова каза:

  Използвам тази страничка, за да изразя благодарност и уважение към мастер Георги Грозданов, с чиято адекватна намеса отлично се повлия моя проблем- а именно усукано сухожилие в раменната зона.Болката се спусна надолу към ръката и се стигна до перманентно изтръпване на пръстите, което ме разтревожи не на шега,защото за мен добрата форма на опорно- двигателния апарат е от решаващо значение.Още с първото посещение при мастер Грозданов установих, че имам работа с изключително компетентен професионалист, на когото категорично мога да се доверя.С няколко терапии болката отшумя, изчезна и изтръпването,върна се абсолютната свобода на движение на цялата ръка от рамото до върха на пръстите…
  Горещо препоръчвам на всеки, който има подобен проблем, да се обърне към мастер Грозданов и да се възползва от неговите умения.Резултатите са повече от добри!
  Пожелавам на г-н Грозданов да бъде жив и здрав,благословен и да продължава да помага и да радва хората, които имат нужда от неговите целебни ръце и енергия!
  Поздрави, Светлана

Остави Коментар

Logged in as Admin. Log out »

Comments are closed.