Елисавета Александрова-Зангелми

Публикувано от Admin НА 11 май, 2011 НЯМА КОМЕНТАР

Родена на 06.11.1956 година в Шумен, България ; Зодия Скорпион/Асцендент Лъв; Китайски хороскоп – Огнена маймуна; Число на живота – 11.

Завършва химия през 1983 година в Шуменския Педагогически Институт, днес Шуменски Университет. До 1989 година живее в България и работи като химик и учителка по химия. От 1990 до 1993 живее в Африка (Ангола и Мозамбик), където преподава химия. От 1993 година живее между Бразилия и България.
Занимава се с окултни науки – метафизика и алхимия от 80-те години.
Завършила е курсове по :
Радиестезия / Радионика; Кабала; Нумерология; Цветотерапия; Цветни кристали и скъпоценни камъни; Рейки Мастер – традиционна и тибетска система; Изиз Сейким Мастер – австралийска система; Сейким Мастер; Секхем Мастер; SSR Master.

За метода на работа на Елисавета Александрова
Хармонията и балансът са синоним на здраве, а дисхармонията и дисбалансът са еквивалентни на болестно състояние.
Енергийните техники, използвани в работата й довеждат до хармонизиране, релаксиране и лекуване на тялото и душата, т.е. достига се подобряване на цялостното здравословно състояние.
Лечебните сеанси са ориентирани към превенция на здравето, както и към промяна на вече установилия се дисбаланс в организма с цел възвръщане на здравето и поддържане на хармонични отношения.
Насочени са и към приучаването към чувство на релакс и спокойствие на тялото и духа, така необходими при съвременния динамичен начин на живот на индивида.
Състоянието на трайна вътрешна хармония, която се постига след няколко сеанса, неминуемо довежда до повишаване на работоспособността, до създаването на здрави социални и семейни отношения и до чувството на радост и щастие.
На практика няма нелечими болести и неразрешими проблеми. Този вид холистични техники въздействат положително върху всички възможни заболявания. По време на сеансите резултатите се получават след като сме променили в положителна посока мислите и емоциите на индивида – т.е. отстранили сме причината за дисхармонията в организма и следствието е здрав дух и здраво тяло.
Консултациите са предназначени за всички, които чувстват необходимост, независимо от възраст, пол, вероизповедание и социален статус.
Въздейства се с ръце
Енергията Сейким изтласква натрупаната негативна енергия от организма и празното място се заема от здравата, хармонична енергия от създателя, която го лекува. Ако човек не си промени мислите и емоциите в положителни, може да се разболее отново. Важно е да се освободим от негативните си мисли, страхове, съмнения, ревност, злоба. Негативните емоции и мисли в ежедневието ни разболяват. Когато изпитваме вина, в нас се натрупва голямо количество негативна енергия. Неслучайно всички ракови болести са от липсата на прошка. С агресията е същото.

Остави Коментар