Народни практики

Публикувано от Admin НА 11 февруари, 2011 НЯМА КОМЕНТАР

Българското лечителско изкуство за „Изцеление“

От 20 години изучавам с интерес самобитното българското лечебно изкуство предавано от поколение на поколение през вековете и достигнало до наши дни благодарение паметта и практиките на нашите бащи и майки, баби и дядовци.
Какво е да си Целител: това е човек, който притежава способността да се свърже и да работи с някой от онези мощни вибрации или енергийни честоти, достигащи до нас от вселената и народната мъдрост. Всички ние притежаваме способности и дарби, който по някога не подозираме, че те съществуват в нас, чакат да ги отключим, развием и помагаме на себе си и хората.
Някои се раждат с тази дарба, други преживяват мощно пробуждане, при което се отключват мощни енергии, трети получават настройки, за да се отворят, както се случва в Рейки.
Освобождаване и изцеление на болки в опорно-двигателния апарат /Дископатия/
От всички развили се раздели на българското целителско изкуство /баене, леене на восък или куршум, ритуали по по-почистване на домовете, ритуали за плодородие и поличби, билкарство, хората надарени или развили уменията да изцеляват с ръце тялото и душата, се ползват с най-голяма почит и уважение сред хората.
Аз имах щастието да се уча в продължение на много години от опита и природната дарба на една от най-добрите самородни народни целителки леля Мария Станимирова от София.
От скоро тя не е между живите /светла и памет на душата/.
Винаги когато помагам на хората при болки в кръста по нейния метод и се помоля за помощ от нея, имам усещането, че тя е до мен – имам усещането, че тя работи през моите ръце – имам чувството, че ме направлява чрез мисловни команди.

Това което съм видял, учил и в което съм посветен от леля Мария да помагам на хората при тяхното изцеление – мога да го обобщя като „невероятно щастие и късмет”.
От векове уменията са предавани без записки и учебници; в рода; от учител на ученика които няма да затрие наученото и т.н.
Да си един от тези на които е доверено да продължи, развива, прилага и предава паметта и опита на народната мъдрост е признание и отговорност в името и благото на хората и земята.
Често тя се ядосваше на един факт: тя казваше – „исках да науча  няколко доктори да лекуват хората по моя метод без да ги оперират , но те не искаха”
И колкото и да не ми се иска да го кажа статистиката показва, че за 100 години възможностите на съвременната медицина са се увеличили три пъти, но и с три пъти са се увеличили и заболяванията у хората. Всеки да си направи изводи.
Често в пространството около нас се насажда мнението, че само официалната медицина е истинска и че всичко останали методи и практики са манипулация, като твърдение не е вярно.
Със собствените си очи съм видял, как при леля Мария идват хора превити на две, с месеци и години мъкнели се по болници, отровени от какви ли не лекарства и инжекции и само след 30 минути тези хора стават изправени, прохождат и през сълзи не могат да повярват, че това се е случило с тях. Нима това е измама и лъжа,  не това са примери за истинско изцеление.
Практикувайки народни техники за освобождаване и изцеление на болки в кръста и трупайки собствен опит, с всеки случай се убеждавам, че хората имат право да знаят, че колкото по рано или веднага потърсят помощ при народен авторитетен целител за своите болежки в кръста, толкова по рано ще забравят за тези свой проблеми.
Ерата на истинското изцеление на хората, ще настъпи, когато се съчетаят и хармонизират съвременната и алтернативната медицина в една наука „Изцеление”.
Обръщам се към всички читатели посетили моя сайт: да ми изпращат на e-mail адрес georgi_grozdanov@abv.bg , случай на изцеление от вашия район, кратка информация за целителя, с каква методика работи и адрес за връзка.
Идеята е да се събере, увековечи и използва народната мъдрост разпиляна по всички краища на българската земя за настоящото и бъдещето, в името и благото на хората.

Остави Коментар