Отзиви и мнения

Публикувано от Admin НА 12 февруари, 2011 9 коментара

82009

В НАМИРАНЕ НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО, ЩАСТИЕТО И БЛАГОПОЛУЧИЕТО

С това писмо искам да изкажа благодарност и да дам надежда на много хора, че лечението е навсякъде, но ние не винаги сме отворени с ума и душата си да го получим. Аз промених завинаги възприятията си относно лечебната сила на енергията, за това, че умелата работа с нея може да направи чудото на изцелението. През 2008 година станах свидетел на пълното изцеление на приятелката ми, която имаше метастази, чрез проведени енергийни сеанси от Георги Грозданов с наблюдението на Алекси Симеонов – един от най-ефективните биоенерготерапевти в света.
Всеки ще намери изцелението. Вярата в Бог и умелата работа на тези, които могат да се намесят в съдбата ни за усвояване на жизнената сила на Вселената, ще ни бъдат полезни за нашето посвещаване в тайната на изцелението, на самоусъвършенстването, на живот, изпълнен с щастие и благополучие. Благодарение на РЕЙКИ човек е в състояние да промени съдбата си като постигне впечатляващи резултати в бизнеса си, подобри взаимоотношенията с близките си и придобие нов жизнен стандарт.

Благодаря на Георги Грозданов за човечността, за желанието и способността да бъде полезен, за това, че ме научи да съм щастлива като давам утешение и щастие на нуждаещите се от тях!

март, София, свидетел – А.Е.

Благодарност

Искам да благодаря на Георги Грозданов от все сърце за помощта ,която ми оказа с уменията си на Рейки мастер и Терапевт. Като стоматолог имам проблеми с опорно- двигателния апарат. Посетих кабинета на Жоро преди 1,5години. Боляха ме ръцете, раменния пояс и кръста. След 5-6 масажа /Йомейхо терапия/ и Рейки сеанси се почувствах отлично. Стабилизирана бях повече от година. Естеството на работата ми е такова, че постоянно натоварвам определени мукулни групи и стави. Тази пролет в следствие преумора и дългата зима(при лошо време хрущялната част на ставите страда) отново се наложи да посетя Жоро(дори при дълбоко вдишване усещах болка). В последствие се оказа ,че не е белодробен проблем, а ирадираща болка по интеркосталните нерви. И отново само с няколко посещения и направени възтановителни терапии се чувствам отлично.

Затова искам сърдечно да благодаря на моя лечител, горещо да го препоръчам на хората с подобни проблеми и да му пожелая много здраве.
април 2009 година – доктор Веселка Стефанов, стоматолог

……..

БЛАГОДАРСВЕНО ПИСМО

Искам да споделя своето впечатление от почивката си в България през 2008 г., а именно от хотел Helena Park (Сл.бряг). Хотелът е 5 звезди, всичко е великолепно. Особено искам да разкажа за Spa салона. Има много различни процедури, много привлекателен и доброжелателен персонал, всичко е много изискно и красиво.
Но повече от всичко ме покори масажът, който прави Рейки Мастер Георги Грозданов – ако отидете в хотела, съветвам ви непременно да отидете при него на сеанси.
Георги е не само прекрасен масажист, но и превъзходен лечител – аз 8 години страдах от страшна мигрена. Нееднократно се обръщах към различни лекари, но цялото тяхно лечение се заключаваше в приемане на медикаменти. След 4 години пристъпи стигнах дотам, че не можех да ставам от леглото, толкова страшно главоболие имах, постоянно бях на обезболяващи. Но по време на масажа разказах за своя проблем на Георги. Той веднага се отзова да ми помогне и знаете ли, цялата следваща 2008-2009 година нито виднъж, повтарям нито веднъж не съм имала пристъп на главоболие.
През август 2009 г. отново цялото семейство дойдохме тук в хотела. С мъжа ми отново се записахме на масажи при Георги, като го помолихме междувременно и да ни помогне и той отново с радост се отзова. Мисля, че този проблем при нас с мъжа ми, благодарение на златните ръце на Георги, ще бъде решен.
Много му благодаря за нашето здраве.
Республика Белорусь
246045 г. Гомень
Ул. Огоремко, дом 27, кв.1о
Хвост Татьяне
Хвост Игорь

Август 2009г.

…….

Благодарственное письмо

Боли в спине начались 3 года назад. Сначала просто «потягивало» в пояснице по утрам. Потом спина стала болеть и ночью, иногда боль мешала заснуть.
В декабре 2008 года наступил кризис – боли обострились настолько, что тяжело стало ходить и невозможно спать. Пришлось обратиться на обследование в клинику. В течение трех недель проводились процедуры у мануального терапевта – массаж, иглоукалывание, лечение на специальном оборудовании. Все это время по рекомендации врача я носила корсет и принимала обезболивающие препараты. В итоге острая боль утихла, но время от времени, особенно при сильной усталости, позвоночник давал о себе знать. Острые симптомы ушли, но причина осталась.
В августе 2009 года я приехала на отдых в Болгарию и посетила SPA-центр при отеле Helena Sands на Солнечном берегу – была необходимость массажа спины из-за очередного обострения. Специалист центра Георги Грозданов на первом же сеансе определил, в чем моя проблема, и предложил лечение. Я согласилась – и не пожалела об этом. Буквально через несколько сеансов контактного и энергетического массажа я перестала постоянно думать о том, что у меня есть спина, и она болит или может заболеть в любой момент. К концу двухнедельного пребывания в отеле я чувствовала себя прекрасно, и даже утомительный перелет не отразился на состоянии моей поясницы.
Выражаю огромную благодарность настоящему мастеру Георги Грозданову за проведенное успешное лечение. Вы в прямом смысле слова помогаете людям встать на ноги.

Удачи Вам и успехов в Вашей трудной работе.

Сентябрь 2009 года, Юдина Елена, Москва

2010

И чудото стана,

Искам да разкажа своята история преди да изразя сърдечните си благодарности на Рейки мастер Георги Грозданов, защото ако между нас нямаше такива хора, като него дадено им с много любов да помагат на човеците, какво щахме да правим ние страдащите патиланци?
Дископатията я имам от преди 20 години. Тогава при едно падане се бях схванала и ми се наложи да лежа два месеца в неврохирургията на Пирогов. По една случайност, бях бременна и се разминах с някои болезнени процедури, които ми предстояха за да могат лекарите да уточнят по-точно мястото на прешлените и захапването по гръбначния стълб. Слава богу, всичко се размина благополучно за мен и бебето. Оттогава през 6-7 години, в месеците март – април на моето първоначално падане, хронично ми се обажда дископатията. И разбира се, Аз се чувствам доста дисконфортно. Тези от Вас, които познават болката могат да разберат за какво става въпрос.
От началото на март 2010-та се получи ново отключване на болестта и в продължение на три седмици страданията бяха неописуеми. Докато един хубав ден въобще не можах да помръдна. Стигна се дотам, че близките ме намериха на пода, припаднала. Виждах, че положението става лошо и все по-лошо и имах нужда някой да ми помогне. Чувала съм за народни лечители, които освобождават захапването по прешлените, но годините са такива, че трудно бих се доверила на непознати лечители. И разбира се, както често се случва в живота, винаги се намира някое ангелско същество, което ти го пращат, както Аз се изразявам, в труден момент. За мой късмет, моя близка приятелка се обади да ме чуе и като разбра положението, доведе и ме запозна с Георги Грозданов.
И чудото стана, само за няколко минути травмираното място беше освободено и аз се изправих и проходих. Няколко поредни дни ме посещаваше и обгрижваше с толкова много топлина и внимание, че ми е трудно да подбера думите, с които бих могла да изкажа най-сърдечните си благодарности, почит, уважение и дълбок поклон към него. Благодаря, че те има!!
Благодарение на теб сега мога да ходя и да се радвам на живота. А той е дар от Бога.

Желая ти много здраве, сили и енергия да помагаш на хората с леките си вълшебни ръце и знания. Дадено ти е свише.
С обич: Афродита Пеева.
ДЕРЗАЙ!!!

……..

Благодарственное письмо

Хочу выразить большую благодарность Георгию.
Я отдыхала в Болгарии с 11.06 по 20.06.2010 в отеле Карина Бич (рядом с отелем Хелена). Я решила пройти курс антицеллюлитного массажа и с этой целью обратилась в СПА-центр отеля Хелена. Так я и познакомилась с Георгием. Он делал мне антицеллюлитный массаж и я пожаловалась ему на свои головые боли, которые меня постоянно мучили с периодичностью 4-5 раз в месяц. Я постоянно с собой в сумочке носила таблетки от гооловной боли. Также я страдаю пониженным давлением и если с утра забывала выпить чашку кофе, то после обеда головные боли начинали мучить меня. Временами головные боли были просто невыносимы, не помогали даже лекарства, хотелось просто разбить голову об стену.
Георгий помог мне. После нескольких сеансов рейки я стала чувствовать себя отлично! Головные боли исчезли. На сегодняшний день (24 сентября 2010 г.) головные боли больше не беспокоят меня! Я больше не ношу в сумке таблеток от головной боли! И даже если с утра я забываю выпить чашечку кофе, головные боли не мучают меня вообще!Выражаю огромную благодарность замечательному человеку Георгию!
Спасибо большое! Низкий поклон Вам.

С уважением,
Оксана Филатова, г. Москва

Сентябрь 2010 года

…..

 

Георги, добрый день!

Я отдыхал в Болгарии в 2009, вы мне вправляли позвонки крестцового отдел
После Ваших процедур прошли тянущие боли в пояснице, снизилась утомляемость при вертикальной награзуке на позвоночник во время занятий в тренажёрном зале и в повседневных делах.
Спасибо!
С уважением, Михаил Цебусов.
Сайт, где можете ознакомиться с моим творчествомwww.mcebusov.narod.ru

20.12.2010

………..

Да се слееш с бялата, лъчиста Светлина

Преди да споделя моето незабравимо изживяване, искам да благодаря на хората, които по една или друга причина бяха и са част от живота ми, хора които лично познавам и които заедно и поотделно ми подариха Светлината. Благодаря и на себе си, затова че исках, вярвах, търсих и получих съприкосновението с Нея. От цялото си сърце и душа благодаря на рейки-мастер Георги Грозданов, за това че чрез неговите чудотворни ръце и чисто сърце Светлината беше в мен и аз бях част от Нея.
Чудото се случи по време на втори подготвителен рейки сеанс преди инициирането ми в Рейки І-во ниво. Отидох на определеното място и в уговореното време в много добро настроение. Вероятно настроението ми се беше подобрило от нелепо смешното задръстване по все още разкопания булевард „Хаджи Димитър”. Обедният трафик беше в разгара си, а аз наистина исках да пристигна точно навреме. Осъзнавайки собствената си безпомощност зад волана и приемайки с усмивка всички зигзагообразни маневри, които колегите-шофьори и аз самата трябваше на правим, за да се разминем благополучно и без инциденти, успях безпроблемно да пристигна в уговорения час.
Когато легнах за предстоящия сеанс, си наложих да бъда максимално релаксирана, още повече, че времето беше ограничено в рамките на около час, след което трябваше да се върна обратно на работното си място. Под звуците на релаксираща музика сеансът започна. Още в самото начало мислено благодарих за това, че началото на този нов и малко известен за мен Рейки-път ще извървя с рейки-мастер Георги Грозданов и за това, че именно той е човекът, на когото поверявам с пълно доверие и вяра енергийното си поле. Мислено му пожелах физическо и духовно здраве и безброй щастливи мигове в личен и духовен план. След няколко минути съзнателно проверих дали усещам тялото си на физическо ниво и установих, че пълната релаксация е налице, т.е. изпитах онова познато чувство на безтелесност, каквото лично аз усещам малко преди заспиване или по време на медитация. Известно напрежение почувствах само в областта на клепачите и върху лицето си, но съзнателно престанах да мисля за това. В определен момент почувствах напрежение, под формата на натиск отвън към теменната част на главата си, усещането беше като слаба пулсираща краткотрайна болка, която изчезна изключително бързо. Следващото усещане беше неземно! В следващите минути и до края на сеанса, аз буквално се слях с една блажена, успокояваща, разбираща, все опрощаваща, прегръщаща, закриляща и безкрайна бяла лъчиста Светлина. Тази Светлина беше в мен и аз бях в Нея. Чувствах се като дете, притихнало в обятията на майка си – щастливо, безгрижно, успокоено, защитено и обичано. В същото време това изживяване беше като един мощен и разтърсващ оргазъм, който изпълни цялото ми тяло с неописуемо чиста енергия.
Исках да плача, но сълзите ми бяха израз на неописуемо блаженство, извиращо някъде дълбоко в мен. След сеанса благодарих на моя учител, а той сподели, че е видял върху лицето ми една чиста сълза. На тръгване, отнесох със себе си един изключително мощен положителен заряд, и изпитвах непреодолима нужда да разтоваря себе си, раздавайки от щастието на всички около мен. Усмихвах се непрекъснато на всички и на себе си, но напрежението вътре в мен все още беше твърде силно. Олекна ми едва, когато съвсем импулсивно прегърнах най-добрата ми приятелка и няколкомои колежки. На въпросителните им и учудени погледи отговорих с „Просто ви обичам!” J)))))))))

Сливен , Албена Ганчева

октомври,2010

2012

Георгий, здравствуйте! Хочу сказать Вам огромное спасибо за мою СПИНУ.
Все началось два года назад. Сначала боль в спине была просто ноющей и с ней можно было жить. Но вот год назад , после лыжных прогулок , боль в спине стала не выносима!!!!
Я не могла спать, каждый переворот с бока на бок, доставлял страшные мучения. Ноги в коленях сводило. Я уже забыла когда сидела на стуле нормально, а чтобы встать со стула с прямой спиной не могло быть и речи. Моя осанка сильно изменилась , в свои 44 года я ходила , как старуха. Но встреча с Вами все изменила. После первого Вашего сеанса наступило небольшое облегчение, но ночью боль была такая( что мне хотелось“ лезть на стену“). На втором сеансе , я Вам рассказала о своих ощущениях. Я не знаю , что Вы сделали , но с каждым сеансом мне становилось все лучше и лучше. Пять сеансов и боль ушла. Сейчас я о ней и не вспоминаю. Огромное Вам спасибо!!!

Вы волшебник!!!!

До встречи , Наталья и Сергей.

Москва

2014

БЛАГОДАРЯ!

Всичко започна, когато забременях за първи път. Още от първите месеци усещах болки и в двете тазобедрени стави. Аз бях студентка и ми се налагаше да ходя непрекъснато, което засилваше натоварването на ставите и съответно болката ставаше непоносима. След раждането всичко отмина и аз забравих. Когато забременях за втори път, нещата се повториха отново. След това усещах болки, в единия крак по-силни, а в другия по-слаби. Не обръщах особено внимание и не ги щадях. Започнах да посещавам клуб за народни танци, карах колело, в къщи се качвах на крос-тренажор. И това продължи до момента, в който се появи толкова силна болка в единия крак, че не можех да натисна педала на съединителя на колата.
Тогава реших да отида на ортопед. Направиха ми рентгенова снимка и от нея се видя, че имам изместване и в двете тазобедрени стави, като проблема в лявата е по-сериозен. Препоръката на лекаря беше да не играя хора, да не се качвам на уреди, които натоварват ставите, дори ми препоръча да си купя кола с автоматични скорости. Оказа се, че дори качване на килограми ще е фатално за мен. Разреши ми да спортувам само каране на колело, плуване и йога. Каза, че заболяването ми е нелечимо, може след време да се оперирам, ако нещата се задълбочат.
Започнах да спазвам всички указания на ортопеда, но въпреки всичко краката ме боляха почти непрекъснато. Всичко продължи до момента, в който срещнах моя приятелка, на която споделих за проблема си. Реакцията и бе, че съм само за Жоро, т. е. юмейхо масаж. Аз съм голям оптимист и си казах – хубаво отивам. Така отидох при Георги Грозданов /за мен Жоро/. При първия масаж аз му споделих проблема си и oще на този масаж се стигна до освобождаване на тазобедрените стави и с радост разбрах, че не съм толкова зле. Блокажите в двете стави изчезнаха и между-ставното вещество навлезе в ставата. Почувствах се отлично, болката изчезна напълно за миг. Аз обожавам да плувам и всяка свободна минута прекарвам в басейна. Няма думи, с които да мога да опиша чувството на лекота, гъвкавост, пластичност, което изпитах, когато след масажа влязох във водата. Това е неповторимо усещане, което затвърди мнението ми, че този масаж е нещо божествено нещо, от което всяко тяло се нуждае. След това си направих 3-4 масажа, за да затвърдя ефекта. Сега съм щастлива и здрава.
Днес искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на Жоро, макар че когато някой те избави от болката, думите са безсилни да опишат възхищението, задоволството, признателността, която човек изпитва към лечителя си!

БЛАГОДАРЯ ТИ ЖОРО!!!
СИЛВИЯ СТЕФАНОВА
30.10.2014 г.
Гр. Враца

…………………………..

Искам най-сърдечно да благодаря на Мастер Георги Грозданов за това, че ме оттърва от мигрената. До преди една година правех тежки мигренни пристъпи минимум веднъж в месеца. Като ме събореше мигрената не можех да стана от леглото от силно главоболие, гадене и световъртеж. Моята фантастична масажистка Оля ми каза, че във Враца от време на време идва масажист, който може да ми помогне. Когато отидох на масажа при Георги бях с поредната тежка мигрена. След 50 мин излязох с чисто „нова“ глава. Вече повече от година не съм имала мигренен пристъп! Преди три дни си секнах в кръста и три дни се мажа с Финалгон, Диклан и Мобилат, без всякаква полза. Едва се навеждах да си завържа обувките. Днес Георги ме оттърва и от „секване“ в кръста. Голямо Благодаря!
Диана Върганова
Враца, 2014

……………………………….

2017

Бих искала да напиша няколко реда, с които да изразя искрена благодарност към Георги Грозданов и делото, на което се е посветил – масаж със специална възстановителна терапия, помагайки на хората със своя неуморен труд и професионализъм. Имах ужасна болка във врата. Трудно ми беше дори да спя. Когато разбрах за Жоро реших да опитам. Още след първия масаж почувствах страхотно облекчение. Една сутрин се събудих с болка в кръста, която до вечерта стана непоносима. На другия ден бях при него. След един час нямаше и следа от болката. Не можех да повярвам. Благодаря ти, Жоро и за ведрата и уютна атмосфера и доброто отношение, което също допринася за добрия тонус на тялото и прилив на енергия. Бъди жив и здрав и все така Човечен!
С уважение и признателност,
Емилия Иванова
Враца, 25.11.2017г.

…………………………….

2018

Десислава и Янко Николовиказа:

Скъпи Георги, за сетен път спасени от теб и освободени от болките, ти изказваме сърдечните си и огромни благодарности за това, което направи за нас. Преди години с два сеанса оправи скования ми врат, а наскоро само с един ме освободи от адските болки на двойна дископатия, неколкократно оправя травмираното коляно на Янко. Ръцете ти са златни, благословен си с дарбата да лекуваш, а ние – с тази да те познаваме и да общуваме с теб, което е не по-малко ценно от способностите ти. Благодарим ти горещо!Господ здраве и дълъг живот да ти дава!

…………………………………………………………………………………………..

ИСКРЕНА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЧОВЕКА С ГОЛЯМО „Ч“ ЖОРО ГРОЗДАНОВ!
Искам да изкажа голямата си благодарност и възхищение от Жоро. През месец май 2017 г. след посещение при невролог вследствие на силни болки в лявата ми ръка, ми постави диагноза „плексит“, като ми изписа нестероидни противовъзпалителни лекарства и мазила. След едно единствено посещение при Жоро, той, със „златните“ си ръце, с мануална терапия, премахна нетърпимата болка, която, слава Богу, повече не се появи, а също и не се наложи да пия лекарствата, които страшно много дразнят стомаха.
Имам установени две двустранни дискови хернии на кръста отпреди 20 години. През ноември месец 2018 г. ми се „захапа“ нерв, вследствие на което ме заболя кръста и левия крак. Който страда от това заболяване, знае за какви нетърпими болки става дума. Както всеки път, ми изписаха системи, хапчета /нестероидни противовъзпалителни/, но и след терапията нямаше подобрение. Една приятелка ме подсети да се обадя на Жоро, нали той ми излекува плексита. С притеснение му позвъних в събота, все пак е почивен ден. Жоро беше изключително внимателен и отзивчив и ми определи час за същия ден, без да ми намеква и натяква, че го безпокоя в съботния ден. Прие ме любезно и въпреки, че отидох със счупен десен крак, ме успокои и предразположи да не се притеснявам. Само за няколко минути, с вещина и изключителен професионализъм „освободи“ прищипания нерв, като премахна и болката. На тръгване ме помоли да се обадя след четири дни да го информирам как съм, което ме много ме впечатли /повечето лекари предписват лекарства: напишат рецепта и дотук, каква ти „обратна“ връзка/.
Не намирам думи, с които да БЛАГОДАРЯ на Жоро – изключителен професионалист, отзивчив, внимателен и човечен!

БЛАГОДАРЯ ТИ, ЖОРО!!!

Горещо препоръчвам на всички хора да се обръщат за помощ към Жоро – освен излекуване, ще получат топлота и човечност!

С огромно уважение,

Враца, ноември,2018г.

Мария Стоянова Костадинова

…………………………………………………..

2019

Привет Жоро!                                                                                                                                                                                                    Сърдечно благодаря за навременната и бърза намеса за овладяване на неврологична болка и скованост в тялото. Още след първия сеанс болката изчезна и тялото получи свобода и лекота в движенията. Благодаря за професионалното отношение и качествена работа. Мисълта за болката също изчезна. Благодаря!                                                                                                                                                                                Препоръчвам и пожелавам повече хора да се доверят на уменията и майсторството, които притежаваш и да усетят чудотворното и здравословно въздействие на масажа.                                                                                     Марияна Тодорова, гр.Враца                                                                                                                                                           януари 2019

…………………………………..

Нямам думи но все пак ще се опитам някък си и аз да изкажа благодарността си към този прекрасен човек и невероятен професионалист. Дълго време имах страшни болки в кръсто ходила съм при професори при доктори и какво ли още не които се опитваха да ме обедят как имам проблем с бъбреците, черния дроб и какво ли още не тогава бях 17 годишна млада здрава и права пила съм какво ли не но нищо не ми помогна. Докъто един ден след 7 години на адски болки и не можене да дигна вече 2 годишния си син от болка в кръста чух за Георги Грозданов от една позната която се опитваше да ме обеди че прави чудеса, но след 7 дълги и мъчителни години не вярвах на нищо дори бях решила да се оперирам. Мина месец, два и болката в кръста вече беше нетърпима, след дълго чудене и мислене реших за последен път да се доверя и да опитам. Обадих му се каза ми кога може да ме приеме. Дойде деня на заветния час, отивам аз страшно скиптично настроена за първи път на масаж. Ако искате ми вярвайте но той направи моето чудо след 1 час бях като туко що родена направо щях да падна болката изчезна можех да си вдигна детето и вече нямаше да му повтарям че мама я боли кръста и затова не може да го гушне. Вече 4 месец аз мога да работя, да се навеждам без страх че ще ме заболи да си дигна малкото момченце. Жоре благодаря че ме спаси от най- тежката и ненужна операция тези вълшебни ръце дано винаги да могат да помагат на хората като мен ти ми даде стимула да не спирам да разкрасявам мойте клиенти и да мога още дълги години да работя и да се радвам на живота си без болка. От цялото си сърце и душа искрено ти благодаря за всичко.

Мирела Марковска – Враца.

………………

Използвам тази страничка, за да изразя благодарност и уважение към мастер Георги Грозданов, с чиято адекватна намеса отлично се повлия моя проблем- а именно усукано сухожилие в раменната зона.Болката се спусна надолу към ръката и се стигна до перманентно изтръпване на пръстите, което ме разтревожи не на шега,защото за мен добрата форма на опорно- двигателния апарат е от решаващо значение.Още с първото посещение при мастер Грозданов установих, че имам работа с изключително компетентен професионалист, на когото категорично мога да се доверя.С няколко терапии болката отшумя, изчезна и изтръпването,върна се абсолютната свобода на движение на цялата ръка от рамото до върха на пръстите…
Горещо препоръчвам на всеки, който има подобен проблем, да се обърне към мастер Грозданов и да се възползва от неговите умения.Резултатите са повече от добри!
Пожелавам на г-н Грозданов да бъде жив и здрав,благословен и да продължава да помага и да радва хората, които имат нужда от неговите целебни ръце и енергия!

Поздрави, Светлана – София/Враца

…………………………….

I want to thank George for a fantastic experience. I had four reiki sessions with George this summer and it was very relaxing, energic and uplifting.

I would recommend everyone to visit George for treatment.

Best Regards, Marius,                                                                    08,08,2019, Sveti Vlas, h.“Premier“, SPA

……………………..

9 коментара so far.

 1. Искам да благодаря още веднъж и тук на Жоро Грозданов, който през 2008-ма година ме въведе в Рейки, за професионализма и човешкото му отношение! Смея да твърдя, че ползвайки Рейки енергията станах много по-издържлива физически и психически,и същевременно още по-отворена за възможностите и радостите, които Вселената ни готви!

 2. валери каза:

  искам и аз да благодаря на рейки мастер Георги Грозданов който ме въведе в рейки един прекрасен човек и горещо го препоръчвам на всички които искат да се докоснат до рейки.

 3. Михаил каза:

  Благодарность
  Хочу выразить огромную благодарность Георгию Грозданову за помощь в борьбе с недугом.
  Мою жену Наталью уже несколько лет мучает проблема болей в пояснице и мигрени. Она вынуждена была регулярно обращаться к мануальному врачу для ослабления симптомов боли. Но он лишь снимал боль на короткое время. После нескольких сеансов работы с Георгием наступило улучшение.
  Мне же самому очень понравилось, как профессионально Георгий выполняет сложные манипуляции во время проведения своих сеансов. При следующей поездке в Болгарию очень хотим снова встретиться с ним.
  Кроме этого Георгий – не только высококлассный специалист, но и порядочный, отзывчивый и мудрый человек, с которым просто интересно и приятно общатьтся.

  С уважением и большой благодарностью,

  Михаил и Наталья Марченко,
  г.Гомель, Беларусь, 2015 г.

 4. Светлана Лилова каза:

  От няколко месеца изпитвах, силна болка в горната част на гърба и от рамото към врата, понякога не можех да помръдна от болка. След първото посещение при мастер Георги Грозданов се чувствам, отпусната,болката в гърба изчезна, а тази в рамото е съвсем лека. Интересното е, че при масажа се освободи и напрежението, което имах в дясното коляно,за която дори не бях споменала при първоначалния разговор. Много съм доволна и продължавам със следващи посещения!Много, много БЛАГОДАРЯ!

 5. Десислава и Янко Николови каза:

  Скъпи Георги, за сетен път спасени от теб и освободени от болките, ти изказваме сърдечните си и огромни благодарности за това, което направи за нас. Преди години с два сеанса оправи скования ми врат, а наскоро само с един ме освободи от адските болки на двойна дископатия, неколкократно оправя травмираното коляно на Янко. Ръцете ти са златни, благословен си с дарбата да лекуваш, а ние – с тази да те познаваме и да общуваме с теб, което е не по-малко ценно от способностите ти. Благодарим ти горещо!Господ здраве и дълъг живот да ти дава!

 6. Мария Стоянова Костадинова каза:

  ИСКРЕНА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЧОВЕКА С ГОЛЯМО „Ч“ ЖОРО ГРОЗДАНОВ!
  Искам да изкажа голямата си благодарност и възхищение от Жоро. През месец май 2017 г. след посещение при невролог вследствие на силни болки в лявата ми ръка, ми постави диагноза „плексит“, като ми изписа нестероидни противовъзпалителни лекарства и мазила. След едно единствено посещение при Жоро, той, със „златните“ си ръце, с мануална терапия, премахна нетърпимата болка, която, слава Богу, повече не се появи, а също и не се наложи да пия лекарствата, които страшно много дразнят стомаха.
  Имам установени две двустранни дискови хернии на кръста отпреди 20 години. През ноември месец 2018 г. ми се „захапа“ нерв, вследствие на което ме заболя кръста и левия крак. Който страда от това заболяване, знае за какви нетърпими болки става дума. Както всеки път, ми изписаха системи, хапчета /нестероидни противовъзпалителни/, но и след терапията нямаше подобрение. Една приятелка ме подсети да се обадя на Жоро, нали той ми излекува плексита. С притеснение му позвъних в събота, все пак е почивен ден. Жоро беше изключително внимателен и отзивчив и ми определи час за същия ден, без да ми намеква и натяква, че го безпокоя в съботния ден. Прие ме любезно и въпреки, че отидох със счупен десен крак, ме успокои и предразположи да не се притеснявам. Само за няколко минути, с вещина и изключителен професионализъм „освободи“ прищипания нерв, като премахна и болката. На тръгване ме помоли да се обадя след четири дни да го информирам как съм, което ме много ме впечатли /повечето лекари предписват лекарства: напишат рецепта и дотук, каква ти „обратна“ връзка/.
  Не намирам думи, с които да БЛАГОДАРЯ

 7. Мария Стоянова Костадинова каза:

  на Жоро – изключителен професионалист, отзивчив, внимателен и човечен!

  БЛАГОДАРЯ ТИ, ЖОРО!!!

  Горещо препоръчвам на всички хора да се обръщат за помощ към Жоро – освен излекуване, ще получат топлота и човечност!

  С огромно уважение,

  Мария

 8. Мирела Марковска каза:

  Нямам думи но все пак ще се опитам някък си и аз да изкажа благодарноста си към този прекрасен човек и невероятен профисионалист. Дълго време имах страшни болки в кръсто ходила съм при професори при доктори и какво ли още не които се опитваха да ме обедят как имам проблем с бъбреците, черния дроб и какво ли още не тогава бях 17 годишна млада здрава и права пила съм какво ли не но нищо не ми помогна. Докъто един ден след 7 години на адски болки и не можене да дигна вече 2 годишния си син от болка в кръста чух за Георги Грозданов от една позната която се опитваше да ме обеди че прави чудеса, но след 7 дълги и мъчителни години не вярвах на нищо дори бях решила да се оперирам. Мина месец, два и болката в кръста вече беше нетърпима, след дълго чудене и мислене реших за последен път да се доверя и да опитам. Обадих му се каза ми кога може да ме приеме. Дойде деня на заветния час, отивам аз страшно скиптично настроена за първи път на масаж. Ако искате ми вярвайте но той направи моето чудо след 1 час бях като туко що родена направо щях да падна болката изчезна можех да си вдигна детето и вече нямаше да му повтарям че мама я боли кръста и затова не може да го гушне. Вече 4 месец аз мога да работя, да се навеждам без страх че ще ме заболи да си дигна малкото момченце. Жоре благодаря че ме спаси от най- тежката и ненужна операция тези вълшебни ръце дано винаги да могат да помагат на хората като мен ти ми даде стимула да не спирам да разкрасявам мойте клиенти и да мога още дълги години да работя и да се радвам на живота си без болка. От цялото си сърце и душа искрено ти благодаря за всичко.

 9. Светлана Спасова каза:

  Използвам тази страничка, за да изразя благодарност и уважение към мастер Георги Грозданов, с чиято адекватна намеса отлично се повлия моя проблем- а именно усукано сухожилие в раменната зона.Болката се спусна надолу към ръката и се стигна до перманентно изтръпване на пръстите, което ме разтревожи не на шега,защото за мен добрата форма на опорно- двигателния апарат е от решаващо значение.Още с първото посещение при мастер Грозданов установих, че имам работа с изключително компетентен професионалист, на когото категорично мога да се доверя.С няколко терапии болката отшумя, изчезна и изтръпването,върна се абсолютната свобода на движение на цялата ръка от рамото до върха на пръстите…
  Горещо препоръчвам на всеки, който има подобен проблем, да се обърне към мастер Грозданов и да се възползва от неговите умения.Резултатите са повече от добри!
  Пожелавам на г-н Грозданов да бъде жив и здрав,благословен и да продължава да помага и да радва хората, които имат нужда от неговите целебни ръце и енергия!
  Поздрави, Светлана

Остави Коментар