Отзиви и мнения

Публикувано от Admin НА 26 ноември, 2017 Коментарите са изключени за Отзиви и мнения

ИСКРЕНА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЧОВЕКА С ГОЛЯМО „Ч“ ЖОРО ГРОЗДАНОВ!
Искам да изкажа голямата си благодарност и възхищение от Жоро. През месец май 2017 г. след посещение при невролог вследствие на силни болки в лявата ми ръка, ми постави диагноза „плексит“, като ми изписа нестероидни противовъзпалителни лекарства и мазила. След едно единствено посещение при Жоро, той, със „златните“ си ръце, с мануална терапия, премахна нетърпимата болка, която, слава Богу, повече не се появи, а също и не се наложи да пия лекарствата, които страшно много дразнят стомаха.
Имам установени две двустранни дискови хернии на кръста отпреди 20 години. През ноември месец 2018 г. ми се „захапа“ нерв, вследствие на което ме заболя кръста и левия крак. Който страда от това заболяване, знае за какви нетърпими болки става дума. Както всеки път, ми изписаха системи, хапчета /нестероидни противовъзпалителни/, но и след терапията нямаше подобрение. Една приятелка ме подсети да се обадя на Жоро, нали той ми излекува плексита. С притеснение му позвъних в събота, все пак е почивен ден. Жоро беше изключително внимателен и отзивчив и ми определи час за същия ден, без да ми намеква и натяква, че го безпокоя в съботния ден. Прие ме любезно и въпреки, че отидох със счупен десен крак, ме успокои и предразположи да не се притеснявам. Само за няколко минути, с вещина и изключителен професионализъм „освободи“ прищипания нерв, като премахна и болката. На тръгване ме помоли да се обадя след четири дни да го информирам как съм, което ме много ме впечатли /повечето лекари предписват лекарства: напишат рецепта и дотук, каква ти „обратна“ връзка/.
Не намирам думи, с които да БЛАГОДАРЯ на Жоро – изключителен професионалист, отзивчив, внимателен и човечен!

БЛАГОДАРЯ ТИ, ЖОРО!!!

Горещо препоръчвам на всички хора да се обръщат за помощ към Жоро – освен излекуване, ще получат топлота и човечност!

С огромно уважение,

Враца, ноември,2018г.

Мария

……………………………………………………………………………………….
Десислава и Янко Николови каза:

Скъпи Георги, за сетен път спасени от теб и освободени от болките, ти изказваме сърдечните си и огромни благодарности за това, което направи за нас. Преди години с два сеанса оправи скования ми врат, а наскоро само с един ме освободи от адските болки на двойна дископатия, неколкократно оправя травмираното коляно на Янко. Ръцете ти са златни, благословен си с дарбата да лекуваш, а ние – с тази да те познаваме и да общуваме с теб, което е не по-малко ценно от способностите ти. Благодарим ти горещо!Господ здраве и дълъг живот да ти дава!

………………………………………………………….

Бих искала да напиша няколко реда, с които да изразя искрена благодарност към Георги Грозданов и делото, на което се е посветил – масаж със специална възстановителна терапия, помагайки на хората със своя неуморен труд и професионализъм. Имах ужасна болка във врата. Трудно ми беше дори да спя. Когато разбрах за Жоро реших да опитам. Още след първия масаж почувствах страхотно облекчение. Една сутрин се събудих с болка в кръста, която до вечерта стана непоносима. На другия ден бях при него. След един час нямаше и следа от болката. Не можех да повярвам. Благодаря ти, Жоро и за ведрата и уютна атмосфера и доброто отношение, което също допринася за добрия тонус на тялото и прилив на енергия. Бъди жив и здрав и все така Човечен!
С уважение и признателност,
Емилия Иванова
Враца, 25.11.2017г.

…………………………………….

 

Привет Жоро!                                                                                                                                               Сърдечно благодаря за навременната и бърза намеса за овладяване на неврологична болка и скованост в тялото. Още след първия сеанс болката изчезна и тялото получи свобода и лекота в движенията. Благодаря за професионалното отношение и качествена работа. Мисълта за болката също изчезна. Благодаря!                                                                                                                                                                                Препоръчвам и пожелавам повече хора да се доверят на уменията и майсторството, които притежаваш и да усетят чудотворното и здравословно въздействие на масажа.

Марияна Тодорова, гр.Враца

януари 2019

………………………….

 

Comments are closed.