amway

Публикувано от Admin НА 11 февруари, 2011 НЯМА КОМЕНТАР

ЗАЩО AMWAY

Разглеждайки моя сайт, сте придобили представа за наште професионални и духовни занимания. Може би си задавате въпроса, каква е връзката с Amway.
На пръв поглед няма връзка, но аз открих за мен нещо много важно, което внася определено равновесие и хармония в моето ежедневие.
Кое е това което ме мотивира да се занимавам и ползвам продуктите на тази компания:
1. Това е, че в основната си част се срещаш и обменящ информация със здрави хора. Удоволствие е да говориш за съвременни високотехнологични, екологично чисти, продукти с продължителен срок на ползване, продукти с гарантирано качество и удовлетвореност от използването им.
2. През деня работя и помагам на хора, които имат проблеми със здравето и емоционалното си състояние, всичко това натоварва и изтощава – затова говорейки за Amway аз си почивам и връщам своето равновесие. Защо, е ми защото знам , че срещу мен стоят здрави, отворени и мислещи хора, които просто искат за използват в ежедневното си потребление, качествени, екологично проверени, продукти с ясен произход и така да бъдат още по-здрави, устойчиви и щастливи.
3. Другото което ме мотивира да продължа с Amway е, че самите продукти за ежедневна употреба не сe конкурират с никоя друга фирма и не пречи на никои да се развива и доказва своето място на земята. Всички което са се докоснали до тези продукти имат само положително мнение и усещане за внесена определена промяна в дома, тялото и самочувствието не само у жената но и в по-голямата част от скептично настроените мъже.
4. Вярно е това, което се казва веднага и никога не се крие в Amway относно „Гаранцията за удовлетвореност”- „Това”, което другите премълчават обикновено:
– Amway застава зад качеството на продуктите и гарантира техния произход;
– За всички продукти се гарантира 90-дневна гаранция за удовлетвореност, считано от датата на покупката;
– Означава: да се замени същият продукт без доплащане; да се прихване пълната му стойност при купуване на друг продукт; да се върне продукта и възстанови паричната му равностойност;

Мисля, че тази кратка информация, внася яснота, защо точно Amway.

И малко относно страховете, съмненията и объркванията в хората.
Разбираем е скептицизма на голяма част в хората при споменаване на такъв начин на пазаруване. В обществения живот се насажда от масовата реклама определени клишета и модели за живот, пазаруване, лечение, мислене и т.н.
Без да се пускам в подробности ще приведа един пример на заглавие във английски вестник, а на последък и доста ни занимават с денетичните създания:
„Екологичната храна е „излишен разход на средства”, в коментара се казва, че „Екологичните храни не са нито по-безопасни, нито по-питателни от храните, отглеждани по генния начин….. и т.н, и т.н. Споменатия материал определено иска да внуши и наложи генно модифицираните храни и насърчава използването на химически торове. Премълчава се, че хората търсят екологично чисти храни не защото са по-пикантни, а защото не искат да поглъщат пестициди или други генно модифицирани молекулярни структури.


……………………………………………………………………………………………….

Остави Коментар